Image by Debby Hudson

Mitä me

ARVOSTAMME

FlipEra on suomalainen, tammikuussa 2020 perustettu yritys.

FLIPERA TOIMII KOKONAAN VERKOSSA

FlipEra toimii kokonaan verkossa emmekä ole toistaiseksi tunteneet tarvetta hankkia pysyvää käyntiosoitetta. Tapaamme ja palvelemme asiakkaitamme pääasiallisesti verkossa koulutus ja konsultointi tarkoituksissa.

Ajoittain ja kutsuttaessa jalkaudumme kuitenkin pilvestä maankamaralle vieraillaksemme  yhteistyökumppaneiden tai asiakkaidemme luona sekä ihan vain venytelläksemme jäseniämme. 

Joskus myös ehdotamme tapaamista virtuaalitoimistossamme tai vuokraamme sopivasta toimisto- tai konttorihotellista tilan, missä tiimi voi tavata toisiaan tai asiakkaita. Älä siis ylläty, jos tapaamispaikka ehdotus tulee lähelle, vaikka olisit mistä päin tahansa!

Haluamme vain tehdä kaiken mahdollisimman käteväksi sinulle. 

Image by Sam Vogt

FLIP tarkoittaa kääntää heittäen ympäri, volttia tai totaalista järjen menettämistä.

FLIP terminä sopii erinomaisesti kuvaamaan sitä, mitä ihmisissä ja yrityksissä tänä aikana tapahtuu, ennen kuin kehitys tulevaisuuden joustavaksi verkostotoimijaksi on saavutettu. Useat näkökulmat ja ajatukset heitetään täysin ympäri. ERA tarkoittaa aikakautta.

Yrityksen nimi kuvastaa siis sitä, että tällä uudella aikakaudella luvassa on järjen menetysten kautta saavutettua uutta ymmärrystä ja nopeita käännöksiä, jotka vievät kohti uusia, parempia toimintatapoja, vaikka kaikki ei tapahdukaan kivuttomasti. 

FlipEran tehtävänä on keventää tietä. 

FlipEran perusti Sari Péry

mutta hän ei onneksi ole yksin toteuttamassa kaikkea mitä FlipEra tekee.

Sarilla on tiivis ja osaava asiantuntijaverkosto apunaan aina valmiina auttamaan Saria ja FlipEraa.

Ydintiimi muodostuu neljästä korkeasti koulutetusta, aktiivisesta ja monitieteellisestä vaikuttajasta, jotka työskentelevät etänä sieltä missä sattuvat milloinkin olemaan. 

Ydintiimiä tukee FlipEran RoastBoard, joka sparraa, haastaa ja käristää ydintiimiä tasaisin väliajoin. Hyvässä hengessä tietysti! 

Voit tutustua Sarin ammatilliseen osaamiseen enemmän LinkedIn kautta.

Sari Péry (2).jpg
  • LinkedIn
  • Facebook
  • YouTube