Up for the Challenge?

CONSULTING

Take your Organization to the Future

Scroll Down

Uudista näkökulma

nopeasti muuttuva toimintaympäristö haastaa organisaatiot ja ihmiset eikä keskusjohtoiset organisaatiot pysty vastaamaan verkkotyöympäristön vaatimuksiin. 

"Saavuttaaksesi jotain mitä sinulla ei ole koskaan ollut, sinun täytyy tehdä jotain mitä et ole ikinä tehnyt." - D.Washingtonin vaimo

Konsultoimme organisaatioita, liikkeen johtoa ja yrittäjiä erilaisissa liiketoiminnallisissa aiheissa ja autamme löytämään uudet näkökulmat ja toimintatavat, joilla organisaatio voi parantaa kykyään vastata verkkoympäristön ja tulevaisuuden vaatimuksiin.

 

Vanhat toimintatavat eivät enää toimi  ja haastamme vallitsevan toimintatapa-ajattelun aina yrityksen järjestäytymisestä johtamiskäsityksiin saakka. 

 

Konsultointityömme ytimessä on organisaatiosi tulevaisuuden menestys kompleksisessa online ympäristössä inhimillinen ulottuvuus huomioiden.

Vie organisaatiosi Tulevaisuuteen

KONSULTOINTI

Rakenna organisaatio, joka on yhtä vikkelä kuin muutos itsessään.

Vieritä alas

Konsultoimme muun muassa:

VERKKO-ORGANISAATION JOHTAMINEN

Online Tiimin vetäjän taidot

Johtajuus verkko-organisaatiossa

Online & Etätyön järjestäminen, hallinnointi ja työkalut

Merkityksen johtaminen - välittäminen, luottamus ja viestintä

Vapaus, Itseohjautuvuus, Vastuu verkko-organisaatiossa

Hyvinvointi verkko-organisaatiossa

Image by sydney Rae

Varmista, että ihmiset haluavat työskennellä organisaatiossasi, sinulle ja kanssasi

Merkityksellisyys on monelle työntekijälle nykyisin tärkeämpää kuin hyvä palkka.

Organisaatiot, jotka pystyvät takaamaan, huolehtimaan ja edistämään merkityksellisyyden tunteen säilymisen työssä ja työn sisällöissä houkuttelevat osaavia työntekijöitä, jotka ovat luonnostaan verkostoituneita ja toimivat tarkoituksenmukaisesti verkostomaisessa toimintaympäristössä. 

Tämä tarkoittaa, että tulevaisuuden johtajien on kyettävä johtamaan suuntaa merkityksiä luomalla. Johtajan tehtävä ei ole käskyttää vaan huolehtia merkityksen tunteesta työpaikalla. 

  • LinkedIn
  • Facebook
  • YouTube